Info 2017

Sijainti ja saapuminen

Mitäs Mitäs Mitäs järjestetään Urjalan kunnassa, aivan Nuutajärven lasikylän läheisyydessä. Nuutajärvi on Etelä-Suomen keskuspaikkoja: Tampereelta ajaa paikalle vajaassa tunnissa, Turusta reilussa tunnissa ja Helsingistä parissa tunnissa. Festareille käännytään osoitteen Nuutajärventie 453 kohdalta pohjoiseen. Kyltit opastavat perille lähempänä festarialuetta.

Juhlat alkavat klo 16 ja jatkuvat aamuneljään saakka. Tarkemman aikataulun näet Ohjelmasivulta! Paikalle pääsee Tampereelta ja Turusta festaribusseilla. Tsekkaa tarkempi info täältä. Lippuja busseihin myydään verkkokaupassamme.

Valitettavasti julkiset eivät näihin juhliin kulje. Jos tulet muualta kuin Tampereelta tai Turusta, suosittelemme saapumista autolla tai polkupyörällä. Festivaalin Facebook-sivuilla voi sopia kätevästi kimppakyydeistä.

Majoittuminen

Majoittuminen hoituu omassa teltassa tai vaikka taivasalla. Leiriytymismahdollisuus on järjestetty aivan tapahtuma-alueen läheisyyteen, pellolle. Alueelle on myös mahdollisuus ajaa matkailuautolla, asuntovaunulla ynnä muilla vastaavilla. Auton saa parkkiin leirintäalueen viereen. Telttailu on festarilipun ostaneille ilmaista.

Syöminen ja juominen

Jos kesken juhlinnan pääsee yllättämään nälkä, ei hätää. Mitäs-ravintola Om Nomin kokit ovat suunnitelleet juuri Mitäksille sopivat herkulliset ruoka-annokset. Kasvisvaihtoehto löytyy listalta!

Om Nomin festivaalimenu:
– Gyros souvlaki couscous-salaatilla
– Falafel souvlaki couscous-salaatilla

Tapahtumassa on anniskelualue, jossa myydään mm. kuopiolaisen pienpanimon RPS Breweryn oluita ja Mitäs-cocktaileja. Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle ei ole sallittua. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta, joten festivaalivieraiden ikiä kontrolloidaan tarvittaessa jo tapahtuman porteilla.

Alkoholijuomista saattaa joutua humalaan, joten tarjolla on myös vesivaihtoehto. Vesipisteeltä voi noutaa vettä omaan pulloon. Festaripäivänä on tietenkin aurinkoinen sää, joten nesteytyksestä kannattaa pitää huolta.

Muut palvelut

Alueella voi maksaa kortilla. Maksulaitteen toimiminen ei ole kuitenkaan koskaan täysin varmaa, joten suosittelemme lämpimästi myös käteisen varaamista mukaan. Lähin automaatti sijaitsee 10 kilometrin päässä Urjalan keskustassa. Myös lähimmät tapahtuma-aikaan auki olevat ruokakaupat sijaitsevat Urjalan keskustassa.

Festivaalialueen läheisyydessä on pieni lampi, johon voi kuumuuden yllättäessä pulahtaa. Suosittelemme kuitenkin uimista selvin päin, kaverin kanssa ja kuivalla maalla.

Yhteys ja media

Jos haluat tehdä meistä jutun tai sinulla on muuten kysyttävää festarista, ota rohkeasti yhteyttä:

info(a)mitas­mitasmitas.fi
Maiju Viitanen (tiedotus): 0407018939

Facebook-sivu // Facebook-tapahtuma // Instagram