INFO

LIPUT

Ennakkolippuja Mitäs Mitäs Mitäs -festivaalille on saatavilla sivuston LIPUT-osiosta hintaan 25 €/päivä tai 40 €/molemmat päivät. Portilta ostettuna liput maksavat 30e/päivä tai 50 €/molemmat päivät. Alueella on mahdollista maksaa kortilla, mutta suosittelemme vahvasti käteisen ottamista mukaan, sillä aina on mahdollista, että korttikone kaatuu. Lähin pankkiautomaatti on 10 km päässä Urjalan keskustassa.

Ostettuasi ennakkolippuja verkkokaupasta, saat sähköpostiisi erillisen maksukuitin jokaisesta ostetusta lipusta. Kuitti toimii ennakkolippuna, joka vaihdetaan rannekkeeseen portilla. Ennakkolippujen QR-koodit tarkastetaan portilla.

Muistutamme, että festivaalilla on 18 vuoden ikäraja, joten varauduthan todistamaan ikäsi.

Myös festaribussit kulkevat jälleen ainakin Tampereelta ja Turusta, mistä seuraa infoa keväämmällä!

Lisäksi:

Kahvila + Keittiö Sylvi tarjoilee herkkubrunssin, joka toteutetaan Glass Village Peoplen Blown pieces -näytöksen yhteydessä. Tapahtuma järjestetään Mitäs-lauantaina klo 12 – 15 Nuutajärven perinteikkäässä Lasikylässä, jonne on festarialueelta matkaa 1,5 kilometriä. Edellisestä illasta väsyneitä festarikävijöitä hemmotellaan, sillä bussikuljetus vie festarialueelta suoraan lasitaiteen ja pitopöytien äärelle ja tuo takaisin alueelle!

Tapahtuman aikaan kävijän on mahdollista vierailla myös kahdessa lasinäyttelyssä. Nuutajärven Lasikylä on elävä lasitaiteen mekka, jossa traditiot yhdistyvät luovaan hulluuteen.

Brunssi ja bussikuljetus tulevat myyntiin myöhemmin keväällä.

 

MISSÄ & MITEN?

Mitäs Mitäs Mitäs järjestetään Nuutajärvellä, Urjalassa. Paikalle on helppo saapua joka puolelta, sillä Nuutajärvi on Etelä-Suomen keskuspaikkoja: Tampereelta pääsee paikalle vajaassa tunnissa, Turusta reilussa tunnissa ja Helsingistä parissa tunnissa! Mitäksille on myös saatavilla järjestetty bussiyhteys ainakin Tampereelta ja Turusta, mistä seuraa infoa myöhemmin…

Julkiset bussiyhteydet tapahtumapaikalle ovat heikot ja lähin bussipysäkki sijaitsee 9-tien varressa, josta tapahtumapaikalle on vielä 5 km:n taival. Siispä paikoista, joista festarikyyditystä ei ole saatavilla, suosittelemme saapumista esimerkiksi kätevästi kimppakyydeillä (oikea ykkössuositus: polkupyörillä!).

Mitästen osoite on:
Nuutajärventie 453, Urjala.
Läheltä tien varresta löytyy opastekylttejä, joten ei huolta, et eksy!

MAJOITTUMINEN

Festarilipun haltijoille on tarjolla ilmainen leiriytymismahdollisuus. Pystytä siis oma telttasi leirintäalueelle, unohda aikainen kotiinlähtö ja nauti meiningeistä pitkän kaavan mukaan!

Majoittuminen hoituu kätevästi omassa teltassa tai vaikka taivasalla ja mikä parasta, leiriytymismahdollisuus on järjestetty tapahtuma-alueen välittömään läheisyyteen. Alueelle on mahdollisuus ajaa matkailuautolla, asuntovaunulla ynnä muilla vastaavilla, ja kulkupelin saa parkkiin aivan leirintäalueen viereen.

NÄLKÄ & JANO

Nälkä & jano

Mitäksillä on tarjolla herkullisia ruoka-annoksia (sis. kasvis ja vegaanivaihtoehdot). Hintojen huhutaan olevan huokeita ja laatu buenoa!

Tapahtumassa on anniskelualue, jossa myydään perusvirvokkeiden lisäksi mm. pienpanimo-oluita ja Mitäs-cocktaileja.

MUUT PALVELUT

Alueella voi maksaa kortilla. Suosittelemme kuitenkin lämpimästi myös käteisen varaamista mukaan mahdollisten tietoliikenneyhteysvikojen tuottamien maksuhäiriöiden aiheuttamien ärrimurrikohtausten välittömän taltuttamisen varalta. Lähin käteisautomaatti ja ruokakaupat sijaitsevat noin 10 km päässä Urjalan keskustassa.

Tapahtuma-alueen vieressä on lampi, johon festarikävijä voi kuumuuden yllättäessä pulahtaa. Ensisijaisesti suosittelemme kuitenkin uimista selvin päin, kaverin kanssa ja kuivalla maalla.

TURVALLISUUS & SÄÄNNÖT

Alueella on ensiaputeltta akuuttien ei-toivottujen haavereiden hoitoa varten. Alueelta löytyy myös vesipiste, jossa festarikävijät voivat täyttää vesipullonsa ilmaiseksi. Festivaalin ikäraja on 18 vuotta. Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle ei ole sallittua.

Mahdollisten löytötavaroiden tiedustelu: info(a)mitasmitasmitas.fi tai 0405179953.