fbpx Skip to content

Ensimmäiset esiintyjät, taiteilijat ja työpajat julkaistu!

Ennakkoluuloton ja rajoja rikkova taiteiden juhla Mitäs Mitäs Mitäs järjestetään välivuoden jälkeen 16. – 18.7.2021 Urjalan Nuutajärvellä. Ensimmäiset esiintyjät, taiteilijat ja työpajat on nyt julkaistu ja liput ovat myynnissä. Tämän vuoden ohjelmistossa korostuvat moninaisuus, osallistavuus ja yllättävyys.

Monipuolinen taideohjelma

Mitästen ohjelmassa eri taiteen ja kulttuurin muodot ovat monipuolisesti edustettuna. Festivaali yhdistelee tänä vuonna esimerkiksi musiikkia, led-vannetanssia, tulennielentää, joogaa, smoothie-performanssia ja geometrialuennointia. Musiikkiohjelmassa kuullaan esimerkiksi Imatra Riddimin soittamaa Imatra-aiheista reggaeta, goodboys-kollektiivin räpäytystä old school -hip hop -taustoihin ja Look Momin tunteikasta Suomi-jazzia. Elektronisen musiikin Kone-lavalla juhlakansaa tanssittavat mm. James Reipas, Frank Kukat ja Kryptine.

Festarikävijä on festarin tekijä

Mitäksillä kävijä on aktiivinen ja luova itsensä ilmaisija ja festarin tekijä. Mitäsläinen pääsee osallistumaan lukuisiin työpajoihin, yhteisötaideteoksiin, osallistaviin esityksiin ja performansseihin sekä esiintymään itse ja pitämään omia työpajoja.

HENRIK!-yhtye esittää naamiaisasuissa häikäilemättömän MINÄ ASUN LINNASSA -spesiaalikeikan, jossa kuullaan kappaleita kyseiseltä levyltä, ja kehottaa myös kaikkia osallistujia pukeutumaan naamiaisasuihin. Festivaalivieras voi täyttää vatsansa performatiivisessa smoothie-baarissa ja tulla ikuistetuksi kuvataideperformanssissa. Työpajoissa kävijä pääsee esimerkiksi vahvistamaan tulielementtiään, lisäämään liikkuvuutta yin-joogassa ja kokeilemaan flow- ja sirkustaiteita.

Yllättäviä esityksiä

Mitäksillä kävijä pääsee sukeltamaan mukaan poikkeuksellisiin ohjelmanumeroihin. Geometrikko Okko Alitalo pitää festareilla poikkitaiteisen luennon pyhästä geometriasta ja kontrasteista sekä siitä, miten koko universumi rakentuu niiden varaan. Sirkustaiteilija Petteri Jakobsson esittää festarialueella maagista tulennielentää, jossa liekin lumoon voi uppoutua yllättävissä ympäristöissä.

Katso koko ohjelma ja lue lisää esiintyjistä →

Osta liput →

Koronahuomioita

Mikäli festivaali joudutaan epidemiatilanteen vuoksi perumaan, jo ostettu lippu käy sellaisenaan vuoden 2022 Mitäs Mitäs Mitäs -festivaalilla tai lipun ostaja voi lunastaa rahansa takaisin.