INFO

LIPUT

Ennakkolippuja Mitäs Mitäs Mitäs -festivaalille on saatavilla sivuston LIPUT-osiosta hintaan 25 €/päivä tai 40 €/molemmat päivät. Ostettuasi ennakkolippuja verkkokaupasta, saat sähköpostiisi erillisen maksukuitin jokaisesta ostetusta lipusta. Kuitti toimii ennakkolippuna, joka vaihdetaan rannekkeeseen portilla. Ennakkolippujen QR-koodit tarkastetaan portilla. Portilta ostettuna liput maksavat 30e/päivä tai 50 €/molemmat päivät. Alueella on mahdollista maksaa kortilla, mutta suosittelemme vahvasti käteisen ottamista mukaan, sillä aina on mahdollista, että korttikone kaatuu. Lähin pankkiautomaatti on 10 km päässä Urjalan keskustassa.

Muistutamme, että festivaalilla on 18 vuoden ikäraja, joten varauduthan todistamaan ikäsi.

 LISÄKSI:

Kahvila + Keittiö Sylvi tarjoilee Mitäs-herkkubrunssin, joka toteutetaan Glass Village Peoplen Blown pieces -näytöksen yhteydessä. Tämä tapahtuu Mitäs-lauantaina klo 12–15 Nuutajärven perinteikkäässä Lasikylässä, 1,5 kilometrin päässä festarialueelta. Brunssittelijoita hemmotellaan, sillä bussikuljetus vie festarialueelta suoraan lasitaiteen ja pitopöytien äärelle ja tuo takaisin alueelle!

Nuutajärven Lasikylä on elävä lasitaiteen mekka, jossa traditiot yhdistyvät luovaan hulluuteen. Brunssitapahtuman aikaan kävijöiden on mahdollista vierailla myös kahdessa mahtavassa lasinäyttelyssä.

Tämä huokea ja loistokas Mitästen brunssipaketti on ostettavissa ennakkoon TÄÄLTÄ.

 

MISSÄ & MITEN?

Mitäs Mitäs Mitäs järjestetään Nuutajärvellä, Urjalassa. Paikalle on helppo saapua joka puolelta, sillä Nuutajärvi on Etelä-Suomen keskuspaikkoja: esimerkiksi Tampereelta pääsee paikalle vajaassa tunnissa, Turusta reilussa tunnissa ja Helsingistä parissa tunnissa. Kauempaakin tunneissa! Siedettävän matkan päästä tulevia suosittelemme ehdottomasti saapumaan polkupyörällä.

Mitästen osoite on:
Nuutajärventie 453, Urjala.
Tapahtuma-alueen läheltä tien varresta löytyy opastekylttejä, joten ei huolta, et eksy!

FESTARIBUSSIT (HKI, TRE & TKU) 

Tänä vuonna on tarjolla tunnelmallista kyyditystä suoraan Mitäksille saapuvilla festaribusseilla Helsingistä, Tampereelta ja Turusta! Bussit lähtevät kaupunkien keskeisiltä paikoilta 3.8 perjantaina päiväsaikaan kohti Mitäksiä ja kuljettavat väsyneet mutta onnelliset Mitäs-kukkujat takaisin lähtöruutuihinsa 5.8 sunnuntaina päivällä. Kulkien festaribussilla varmistat myös matkanteon erottamattomaksi ja muikeaksi osaksi ikimuistoista festariviikonloppua!

Mitäs-festaribussi+tapahtumalippupaketteja voi hankkia LIPUT-osion kautta.

MAJOITTUMINEN

Festarilipun haltijoille on tarjolla ilmainen leiriytymismahdollisuus. Pystytä siis oma telttasi leirintäalueelle, unohda turhan aikainen kotiinlähtö ja nauti meiningeistä pitkän kaavan mukaan!

Majoittuminen hoituu kätevästi omassa teltassa tai vaikka taivasalla ja mikä parasta, leiriytymismahdollisuus on järjestetty tapahtuma-alueen välittömään läheisyyteen. Mitäksille voi saapua polkupyörällä, mopedilla, matkailuautolla, asuntovaunulla ynnä muilla vastaavilla, ja kulkupelin saa parkkiin aivan leirintäalueen viereen.

NÄLKÄ & JANO

Mitäksillä on tarjolla herkullisia ruoka-annoksia (sis. kasvis ja vegaanivaihtoehdot). Hintojen huhutaan olevan huokeita ja laatu buenoa!

Tapahtumassa on anniskelualue, jossa myydään perusvirvokkeiden lisäksi mm. pienpanimo-oluita ja Mitäs-cocktaileja.

MUUT PALVELUT

Alueella voi maksaa kortilla. Suosittelemme kuitenkin lämpimästi myös käteisen varaamista mukaan mahdollisten tietoliikenneyhteysvikojen tuottamien maksuhäiriöiden aiheuttamien ärrimurrikohtausten välittömien taltuttamisien varalta. Lähin käteisautomaatti ja ruokakaupat sijaitsevat noin 10 km päässä Urjalan keskustassa, jonne ei helposti kuumimman festarihumun keskellä varmastikaan kiinnosta lähteä.

Tapahtuma-alueen vieressä on lampi, johon festarikävijä voi kuumuuden yllättäessä pulahtaa. Ensisijaisesti suosittelemme kuitenkin mahdollista uimista selvin päin, kaverin kanssa ja kuivalla maalla.

UUTTA:

Lammen rannalla, tapahtuma-alueen puolella, Mitäs-kävijöillä on tänä vuonna ensimmäistä kertaa saunomismahdollisuus! Alueelle tuodaan peräkärrysauna, joka on vapaa käytettäväksi festarikävijöille päiväsaikaan.

TURVALLISUUS & SÄÄNNÖT

Alueella on ensiaputeltta akuuttien ei-toivottujen haavereiden hoitoa varten. Alueelta löytyy myös vesipiste, jossa festarikävijät voivat täyttää vesipullonsa ilmaiseksi. Festivaalin ikäraja on 18 vuotta. Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle ei ole sallittua.

Mahdollisten löytötavaroiden tiedustelu: info(a)mitasmitasmitas.fi tai 0405179953.