fbpx Skip to content

Kävijöiden omat työpajat ja esitykset, performatiivinen smoothie-baari ja ennustajan temppeli – Mitäksillä saa osallistua

Mitäs Mitäs Mitäs on yksi Suomen osallistavimmista festivaaleista. Mitäksillä kävijä on aktiivinen festarin tekijä, ei pelkästään sivusta seuraava juhlavieras. Seuraavaksi kerromme kohokohtia festarin osallistavasta ohjelmasta.

Tänä vuonna mitäsläiset pääsevät järjestämään omia työpajoja ja ilmoittamaan niistä festarialueelle nousevalla ilmoitustaululla. Millaisen työpajan sinä olet aina halunnut järjestää? Suunnittele työpaja toteutettavaksi alueella ja askartele juliste, jossa ilmoitat työpajan tiedot.

Avoin lava kohoaa uudelle tasolle, kun soitinvalikoima kasvaa. Kannustamme kävijöitä esittämään eri taidemuotojen esityksiä koko alueella, ja erityisesti avoin lava on suunniteltu toimimaan kävijöiden omien esitysten näyttämönä.

Festarivieraat pääsevät osallistumaan lukuisiin työpajoihin, yhteisötaideteoksiin ja osallistaviin esityksiin. Mukana on monipuolisesti hyvinvointiin, kehoon ja mieleen liittyviä työpajoja, sirkustyöpaja ja paluun tekevä supersuosittu Mitäs-temppelin ennustaja.

Accidental Response piirtää abstraktia animaatiota pyörivälle filminauhalle. Esitysten lomassa järjestetään pieni työpaja, jossa halukkaat pääsevät kokeilemaan, miten 16 mm:n filmille saa tuotettua esitystilanteessa syntyvää animaatioita.

4evaSmooth on paitsi oikea smoothie-baari, myös performassi. Jokainen smoothien ystävä saa kokea henkilökohtaisen esityksen. Kuva- ja performanssitaiteilija Ai inspiroituu Mitäs-kävijöistä ja heidän välisistä jännitteistään ja ikuistaa näitä paperille paikan päällä.

Innostamme kävijöitä ilmaisemaan itseään myös pukeutumalla. Luo itse juuri sinun Mitäs-persoonaasi ilmaiseva festarilookki tai heittäydy Mitästen omalla maskeeraus- ja festarikampauspisteellä asiantuntijoiden huomaan.

Katso koko ohjelma ja lue lisää esiintyjistä →

Osta liput →