Liput ja fänituotteet 2017

Tästä verkkokauppaamme!

Liput

Festarilippujen ennakkomyynti 25 euron hintaan on päättynyt. Lippuja saa kuitenkin edelleen verkkokaupastamme ja portilta hintaan 30 euroa!

Alueella on mahdollista maksaa kortilla. Suosittelemme kuitenkin käteisen ottamista mukaan, sillä aina on mahdollista, että korttikone kaatuu. Lähin pankkiautomaatti on 10 kilometrin päässä Urjalan keskustassa.

Kun ostat ennakkolippuja verkkokaupasta, saat maksettuasi sähköpostiin erillisen maksukuitin jokaisesta ostetusta lipusta. Kuitti toimii ennakkolippuna. Se vaihdetaan rannekkeeseen portilla. Ennakkolippujen QR-koodit saatetaan tarkastaa portilla.

Muistutamme, että festivaalilla on 18 vuoden ikäraja. Varauduthan todistamaan ikäsi.

Festaribussit

Paikalle pääsee Tampereelta ja Turusta festaribusseilla. Jos telttailu ei innosta ja oma sänky houkuttelee, festaribussi on loistava vaihtoehto, sillä se palaa saman yön aikana kaupunkiin! Aikataulut ja hinnat ovat:

Tampere – Mitäs-Mitäs-maa – Tampere:

Lähtö 19.8. klo 15 Keskustorilta (Vanhan kirkon edusta, Liikenne Mettäsen pikkubussi), lähtö takasin klo 02. Hinta 10 e (meno-paluu). Matka-aika on noin tunnin. Maanantaina 14.8. 9 lippua jäljellä!

Turku – Mitäs-Mitäs-maa – Turku:

Lähto 19.8. klo 14.30 Kauppatorilta (Tilaus-/turistibussipysäkki, Liikenne Mettäsen pikkubussi). Pysähdys n. klo 14.40 Halisten S-Marketilla ja n. klo 15.35 Loimaalla, 9-tien pikavuoropysäkillä. Lähtö takaisin klo 02. Matka-ajaksi tulee n. 1 h 40 min.

Hinta 15 e (meno-paluu). Vain 4 lippua jäljellä!

Lippuja busseihin on myynnissä vain pieni määrä, joten kannattaa olla valppaana! Liput ovat myynnissä verkkokaupassamme.

Paidat

Upeita Mitäs Mitäs Mitäs -festivaalin t-paitoja on saatavissa verkkokaupastamme hintaan 14 euroa postikuluineen. Paitoja myydään myös tapahtumassa infopisteellä, mikäli niitä on jäljellä. Voit valita naisten tai miesten mallin ko’oista S–XXL.