fbpx Skip to content

4evaSmooth

4evaSmooth

Kaipaatko kummallista keskustelua, lempeää läsnäoloa vai ehkä ennakoimatonta elämystä? Onko olotilasi tänään keltainen, vihreä vai violetti? Entäs päivän eläin: koala, mangusti vai tiikeri? Ei hätää, mieti rauhassa, mä voin ottaa hänet tässä välissä, näin olkaa hyvä. Mitäs mitäs mitäs täällä oikein tapahtuu ja saako täältä oikeasti myös jotakin juotavaa? Kyllä saa, mutta saa myös jotain muuta. Ole utelias ja astu sisälle kokemukseen.

4evaSmooth on enemmän kuin smoothiebaari, sillä se on myös esitystaideteos. Nautiskelet siis ruumiin, mielen ja sydämen ravinnon lisäksi omasta henkilökohtaisesta esityksestä. Tutkimattomat ovat taiteen tiet, mutta eräs niistä käy sinun sydämeesi vatsan kautta.

Silja Eriksson ja Sami Juhani Rekola työskentelevät esitystaiteen ja performanssin parissa niin yhdessä kuin erikseen. Heidän yhteiset teoksensa sijoittuvat usein osallistavan, kestollisen ja tila-aika-suhdetta käsittelevän performanssitaiteen kentälle. Viikoittain heidän ajatuksiaan pääsee kuulemaan myös Rakkauspodcastissa, jonka aihepiirit kumpuavat inhimillisestä pehmeydestä ja rakastamisen jokapäiväisestä taidosta. Yhdessä he toimivatkin niin rakkauden suurlähettiläinä kuin sen pienyrittäjinä sekä taidetta tekevänä duona, joka luottaa kestäviin prosesseihin ja konfliktipelottomuuteen.

samijuhanirekola.com

siljaeriksson.com