fbpx Skip to content

Drapes247

Drapes247 on neljän muusikko–äänisuunnittelijan muodostama kollektiivi, joka louhii syvällä avantgarden ehtymättömissä malmikaivoksissa. Hakkuinaan ryhmä käyttää niin syntetisaattoreita, rumpukoneita ja sekvenssereitä kuin perinteisempiäkin bändisoittimia rummuista saksofoniin ja kitarasta bassoon.
Kollektiivin musiikki perustuu improvisaatioon – kaivos laajenee siihen suuntaan, mihin hakut kulloinkin sattuvat napsahtamaan. Louhoksen seinämästä irtoaa jonkinlainen mineraalikimpale, jota ryhmä sitten tutkii yhdessä erilaisista näkökulmista. Musiikillisesti kollektiivin tyylien kirjo on levittäytynyt ääniaaltojen fundamentaaleihin porautuvasta korvanmuotoisesta melusta aina tanssittavaan rytmimusiikkiin ja itsekeksittyihin genreihin, kuten modular bluesiin ja data ambientiin asti. Drapes247 ei kuitenkaan asetu kuuliaisesti minkään tietyn genren alle, vaan on itse oma genrensä, kuulostaen lopulta vain itseltään.
Drapes247 kutsuu sinut kanssaan matkalle maan uumeniin ja toisiin maailmoihin. Tervetuloa luotaamaan omien aivopoimujesi ja intuitiosi kartoittamattomia alueita! Hakut heilumaan!