Glass Village People + Sylvin brunssi

Ohjelma / Glass Village People

Glass village people -kollektiivi järjestää suuren lasinpuhallushäppeningin, jonka yhteydessä Kahvila + Keittiö Sylvi tarjoilee herkkubrunssin.

Tapahtuma järjestetään lauantaina 3.8. Nuutajärven perinteikkäässä Lasikylässä, jonne on festarialueelta matkaa 1,5 kilometriä. Edellisestä illasta väsyneitä festarikävijöitä hemmotellaan, sillä bussikuljetus vie festarialueelta suoraan lasitaiteen ja pitopöytien äärelle ja tuo takaisin alueelle! Bussi kulkee festarialueen ja Lasikylän väliä klo 12–15 aina tarvittaessa.

Mitäs-rannekkeella pääsee kokeilemaan lasipallon puhallusta Lasikylän Lasikomppaniassa klo 12–15. Oman mukin tai maljakon puhaltaminen on mahdollista erikoishintaan 30 e. Tapahtuman aikana kävijöiden on myös mahdollista vierailla Nuutajärven lasikylän kesänäyttelyssä 2019, jossa on esillä Jonathan Cappsin yhteistyöprojekteja 30 suomalaisen lasitaiteilijan kanssa.

Hinnat:

Sylvin kattavaan herkkubrunssin ruokalajeista suurin osa on vegaanisia. Katso menu alta! Brunssin hinta on 22 euroa, ja brunssilippuja myydään verkkokaupassamme sekä ravintolassa, mikäli paikkoja on jäljellä.

Pääsy Lasikylän bussiin ja Glass Village Peoplen lasinpuhallushäppeningiin kaikilla Mitäs-rannekkeilla ilman lisäkustannuksia.

Lasikylän kesänäyttely on kaikille kävijöille avoin.

Brunssimenu

á 22e

Vihersalaatti VG
Yrttinen paahdettu paprika-riisisalaatti VG
Paahdettu munakoiso-tomaatti-pastasalaatti VG
Minttuinen peruna-herne-papusalaatti VG
Inkiväärikurkut VG
Savulohipallerot
Porkkala VG
Perunakakkuset VG
Piparjuurikastike MYÖS VG
Turkkilainen jogurtti L
Soijajogurtti VG
Sylvin karpalo-granola VG
Sylvin leipäpöytä VG
Punajuurihummus VG
Yrttituorejuusto L
Banaani-kookos-smoothie VG
Karpalomehu
Kahvi / Tee