fbpx Skip to content

Kasvo- ja vartalomaalaus -työpaja

Anna luovuutesi kukkia kasvo- ja vartalomaalaus -työpajassa! Voit tulla maalattavaksi, maalaamaan muita, tai muuten vaan fiilistelemään! Kanvaksena toimivat keho ja kasvot. Voit esimerkiksi tehdä hienoja lisäyksiä festarilookkiin, värittää tatuointeja, tai maalata isomman piissin esimerkiksi käteen tai selkään. Vain luovuus on rajana!

Mukaan pääsee matalalla kynnyksellä. Maalaaminen tuntuu hyvältä iholle, ja on niin tekijälle kuin mallille hyvin terapeuttista. Lopputulos on yhteinen taideteos mallin ja maalaajien välillä. Työpaja tarjoaa mahdollisuuden tutustua paremmin niin muihin kuin myös itseensä.

Käyttämämme maalit ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja vesipohjaisia maaleja, jotka lähtevät helposti vedellä eivätkä ärsytä ihoa. Teoksia voi siis helposti korjata ja pyyhkäistä pois. Kuivuttuaan maalit pysyvät aika hyvin iholla eivätkä tartu vaatteisiin helposti.

Työpajan ohjaajana toimii meikkitaiteilija Eerika Patrakka. Eerika (artistinimeltään Mysterykah) on poikkitaiteellinen artisti, muusikko ja esiintyjä. Into vartalomaalaukseen lähti alter-ego Mysterykahin kautta, joka avasi kokonaan oman fantasiamaailman tälle taiteilijalle. Oman taiteensa kehittämisen ohella Eerika järjestää face ja bodypainting workshopeja Helsingissä.