fbpx Skip to content

Korento

Korento (Jenni Korento-Salmi) on tunnettu pitkän linjan naispuolinen Psytrance DJ. Hän on rokannut dekkien takana yli 10 vuotta ja kasvattaa suosiotaan edelleen kaudesta toiseen. Hän on tanssittanut kansaa Suomen isoimmissa psytrance -tapahtumissa, kuten Kosmos Festival ja Alppimuisto; sekä kansainvälisillä festivaaleilla, kuten Vortex Festival Etelä-Afrikassa, Respect Festival Brasiliassa, Shankra Festival Sveitsissä ja Halfmoon Thaimaassa.

Korento tuottaa omaa ohjelmaa Doubleclap Radiossa nimeltä Psychedelic Prism ja sen tarkoituksena on ensisijaisesti tuoda esille kotimaan parhaimmistoa ja uusia talentteja, joskin mukaan mahtuu myös hänen lempi artistejansa maailmalta. Korento soittaa energistä ja melodista psytrancea joka takuuvarmasti nostattaa tanssilattialla fiiliksen; vain taivas on rajana. Setti on joka kerta omanlaisensa ja vie tyylistä toiseen. Vuosien omistautuminen DJ työtä kohtaan on luonut hänelle varman pohjan soittaa sekä päivä- että yöaikaan. Yleisön taidokas lukeminen tekee hänestä monipuolisen ja kykenevän olemaan erinomainen siirtymä-DJ erilaisten LIVE-esitysten välillä. Hän loistaa ehdottomasti keskiyön setin aikana, jolloin hän saa tanssilattian liekkeihin ja valmiuteen kohtaamaan yön kaaoksen.

Vuodesta 2014 lähtien Korento on kiertänyt yhdeksässä eri maassa tuoden Suomen psykedeelistä bilekulttuuria maailman kartalle DJ-settiensä kanssa. Korennon pääkäyntikortti ei ole vain hänen tiukka miksaus- ja kappalevalikoimansa, vaan myös hänen uskomaton lavaläsnäolonsa ja tarttuva energia, joka saa ihmiset tanssimaan!