fbpx Skip to content

Metsässä raikaa! -kulning kutsuhuuto

Oletko haaveillut kajauttavasi ilmoille korkeita tai kovaäänisiä huutoja/melodioita? Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästää äänesi valloilleen ja opetella kutsuhuutotaitoja luonnon äärellä, sillä tämä työpaja järjestetään metsässä!

Tulet saamaan alkusysäyksen maagiseen skandinavialaiseen Kulning-karjankutsuntaan, jossa yhdistyy alkuvoimainen äänenkäyttö ja sisäinen villinainen, mitä sukupuolta sitten oletkaan! Kulning on keskiajalle jäljitetty paimentolaiskulttuurista juurensa juontava naisten kutsuhuutoperinne. Sen käyttötarkoituksena on aikoinaan ollut kutsua karja kotiin laitumelta pitkienkin etäisyyksien päästä, mutta siitä on nykypäivänä kehkeytynyt myös oma uniikki taiteenlajinsa improvisaatioineen.

Oppinsa tähän perinteeseen työpajan ohjaaja Sini Koskelainen, EMMA-palkitusta Tuuletar-yhtyeestä tunnettu laulaja/säveltäjä/laulukouluttaja, on saanut ruotsalaiselta kansanmuusikko-säveltäjältä Eva Runelta.

Tervetuloa oman voimasi juurille!

www.sinikoskelainen.com

www.facebook.com/SiniKoskelainenOFFICIAL

www.instagram.com/sini.koskelainen

Sini on juurevaan a cappella -musiikkiin erikoistunut laulaja, säveltäjä ja laulukouluttaja. Hän työskentelee mm. laulaja-säveltäjänä EMMA-palkitussa a cappella yhtyeessä Tuuletar,  ohjaa ja innovoi voimaannuttavia ja luovuutta ruokkivia laulutyöpajoja sekä antaa laulun yksityistunteja.