fbpx Skip to content

Mitäs goes Lasikylä: herkkubrunssi, lasinpuhallusta, taidetta ja käsityötä

Mitäs goes Lasikylä: herkkubrunssi, lasinpuhallusta, taidetta ja käsityötä

Mitäs Mitäs Mitäs rantautuu Nuutajärven Lasikylään (Pruukinraitti 15, Urjala) festarilauantaina 17.7.! Lasikylä sijaitsee 1,5 km:n päässä festivaalialueesta. Ilmainen pikkubussi ajaa Mitäs-maan ja Lasikylän väliä klo 12–16, ja matka on kiva ja helppo myös taittaa kävellen. Bussin lähtöpaikka festivaalialueella on lipunmyynti- ja infopisteen vieressä.

Lasikylän ohjelmassa on odotettu ja kehuttu Kahvila + Keittiö Sylvin herkkubrunssi klo 14. Kasvispainotteisen, runsaan brunssin liput nyt myynnissä verkkokaupassamme hintaan 25 e! Kattaukseen myydään vain 100 lippua, joten osta ajoissa omasi, jos et halua nälkiintyä pelkkien omien makkaroiden kanssa.

Verkkokauppaan →

Landianan synty esittää lasinpuhallusnäytöksen klo 12–16 Pruukin pajoilla Vanhassa hytissä, Sylvin vieressä. Astu olohuoneeseen ihailemaan maagista lasin liikettä taitajien käsissä ja viivy haluamasi ajan!

”Tervetuloa lasinpuhaltajan olohuoneeseen, jossa lasi ja luonto yhdistyvät hehkuvan kuuman massan jähmettyessä käyttöesineiksi. Pääset seuraamaan rytmistä koreografiaa, jota ohjaa tuli ja tieto lasinpuhaltajien liikkuessa yhdessä päämääränään luoda uniikkeja ja orgaanisia pikareita. Puhaltajien auttaessa lasia taistelemaan ympäristön viileyttä vastaan ilmassa on koko ajan kysymys: selviääkö tämä yksilö ehjänä?”

Lasikylässä on esillä kokonaista viisi näyttelyä, joiden tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta www.nuutajarvi.fi/tapahtumatjanayttelyt:

  • Neil Armstrong`s Space Adventures, Paja-rakennus
  • JUURI ROOT – Garden of Glass, Part 2, ulkona
  • Aika, Vannahalli
  • Jaakko Niemi – herkkävaistoinen puhaltajamestari, Designmuseo Nuutajärvi (pääsymaksu 6/ 3 €)
  • Värien voimaa, Puukonttorin galleria

Lasikylän monet, pääosin kotimaista taidetta ja käsityötä myyvät puodit ovat avoinna vähintään klo 12–16. Lasimuseo Designmuseo Nuutajärvi on avoinna yleisölle (liput 6 e/ 3e).

Lisätietoja Nuutajärven Lasikylästä: www.nuutajarvi.fi

FB: Nuutajärven Lasikylä – Nuutajärvi Glass Village

IG: nuutajarvi_glass_village