fbpx Skip to content

Pambikallio

Pambikallio

Pambikallion unenomaisessa ja tyylikkäässä soundissa yhdistyy raikkaalla tavalla kepeät ja helmeilevät pop-melodiat, sekä tuulahdukset 60-70 luvun psykedeelisestä rockista, progesta ja jopa kotimaisesta iskelmästä. Lopulta Pambikallio kuulostaa kuitenkin tuoreelta ja kiehtovalta, omalta itseltään. Yhtyeen ensimmäiset singlejulkaisut Häntä (Helmi Levyt, huhtikuu 2021) ja Volvo (Helmi Levyt, toukokuu 2021) saivat innostuneen ja lämpimän vastaanoton ja soivat hyvin radiossa mm. Ylen kanavilla, Radio Helsingissä ja jopa Ruotsin yleisradiossa ollakseen yhtyeen ensimmäiset julkaisut. Pambikallio valmistelee parhaillaan debyyttialbumiaan.

Pambikallio on Pauliina Nymanin ja Lauri Kallion perustama yhtye, joka sai alkunsa Göteborgissa vuonna 2019. Duona aloittanut yhtye kasvaa keikoille nelihenkiseksi bändiksi Jon Petterssonin (basso) ja Teemu Mustosen (rummut) täydentämänä.

”Pambikallio on kahden singlen perusteella vuoden upein kotimainen tulokas.” – Helsingin Sanomat

”Pambikalliosta huokuu kaiken kepeyden keskeltä myös suurta viisautta ja hurmaavan sivistynyt psykedeeliapopin osaaminen.” –Päivän Biisit, Aleksi Pahkala

Spotify

Instagram