fbpx Skip to content

Räävitön Ämmä -Joogaseremonia

Mieltä ja kehoa hurmoshenkisesti kutitteleva ja hoitava joogatrippi räävittömyyden ytimeen. Kulttiämmät Pia-Marie ja Päris Hilton ohjaavat liikkeen ja musiikin avulla niin mystiseen manalaan kuin hehkuviin taivaisiinkin – tässä seremoniallisessa joogasessiossa virtaavat villinä hengitys, asanat ja kesäisessä vapautuksessa säkenöivät sielun salat. Tervetuloa kokemaan, miltä maanpäällinen Mitäs-taivas maistuu monikykyisten ja taiteellisten ämmien hoivassa. Sopii kaikille!

PÄRIS HILTON (eli Mia)

Mia on mainonnan ja itseilmaisun luova tornado, jolla on myös vuosien tausta kehollisten ja somaattisten seremonioiden ylipapittarena. Kaikkia määritelmiä alati rikkova oman elämänsä Creatrix of Heaven on Earth luo mielikuvituksellisia maailmoja päivätyökseen. Vapaalla tämä Räävitön ämmä -kirjoittaja kävelee metsässä, ratsastaa, kylpee mirhamissa tai pitää shamppanjahovia.

Kesytön-hommissa Miaa näkee ennen kaikkea kaikessa – mutta myös TalkShow-hostessina, kirjan kirjoittajana, luovana dynamona, somaattisten Sacred Body Awakening -seremonioiden ylipapittarena ja Räävitön ämmä YritysShown toisena mistressinä.

“Mian energia pitää kokea livenä. Mia on kävelevä muusa, healer, ja ennen kaikkea nainen, jonka tuli palaa täysin pysäyttämättömänä ja äärimmäisen tarttuvana sydämen roihuna.”

PIA-MARIE

Joogaguru, intuitiivinen kirjoittaja ja tunteiden pyhättö. Entinen terveydenhuollon moniottelija toimii nyt yrittäjänä, taide- ja keho-mieli-yhteyden puolestapuhujana, joogaroottorina, inspiraattorina, räävittömänä ämmänä ja oman elämänsä artistana.

Vapaalla sydänyhteyden ammattinainen laiskottelee, seikkailee urbaaneissa, ruraaleissa ja kosmisissa ulottuvuuksissa, haaveilee saaristoon muuttamisesta, kirjoittelee, taiteilee ja etsii täydellistä second hand -löytöä.

Kesyttömissä Pia asettuu jooga-ohjaajan kirjoittajan, TalkShow-hostessin ja Räävitön ämmä YritysShown toisen mistressin saappaisiin. Sydämen tulien vaalija tuo matkaan syvän monisanaisen herkkyytensä ja syvyyksistä kumpuavan halunsa olla läsnä maailmalle.