Työpajat lauantai

Ohjelma / Työpajat

Klo 11-12 Kehoehostus – dynaaminen aamuvenyttely @Spa Mitäs

Onko niskat jumissa perjantain kemuista, kramppaako tanssijalat vai haluatko valmistautua pääpäivään? Kehoehostus -aamuvenyttelyssä laitetaan liikkuvuus kuntoon ja mieli lempeäksi lauantain festarikoitoksia varten.

Klo 12.00-14.30 Flower Power – Vaatekoristuspaja @Downshiftin terassi

Työpajassa tuunaillaan kangasvärien avulla festaripaitoja Mitäs-kävijöille. Pajassa käytetään kierrätysvaatteita, joihin ikuistetaan tämän kesän Mitäs-fiilis! Tuunailla voi sapluunoilla, tekstiilikynillä tai vaikka puiden lehdillä. Myös oman paidan voi tuoda tuunailuun mukaan. Kauneimmat ja persoonallisimmat festaripaidat tulevat löytymään tältä pajalta, älä missaan omaasi!

Klo 12.00-13.00 Elisan hemmotteluhoidot @Spa Mitäs

Puhdistu, nauti, rauhoitu. Spa Mitäksessä hoidetaan mieltä ja kehoa. Hemmottelevaa hierontaa ja kasvohoitoja.

Klo 15.30-17.30 Sirkusduo Passiilin sirkustyöpaja, @Downshiftin terassi

Sirkusduo Passiili esiintyy ja pitää festivaalialueella sirkustyöpajaa, jossa kävijät pääsevät kokeilemaan erilaisia sirkusvälineitä. Työpajan ohessa esiintyjät myös muotoilevat ilmapalloeläimiä kaikille halukkaille.

Klo 15.40-18.40 Speed Dating & Body Painting @Downshiftin terassi

Tutustu uusiin ihmisiin ja hanki samalla värikäs festarilookki. Pikadeittailua kymmenen hengen ryhmissä. Deittailun ohessa parit maalaavat toistensa kasvoihin/ kehoihin piirroksen joka kierroksella vaihtuvan aihepiirin mukaan.

Klo 20.50-00.00 Mitäs-temppelin ennustukset @Mitäs-temppeli

Raota Mitäs-temppelin lumoavan mystistä verhoa! Ennustuksia ja tähtikarttojen tulkintaa saatavilla purppuraisen valon palaessa.