fbpx Skip to content

MUKAAN MITÄKSILLE

Liity vapaaehtoiseksi, tule mukaan luomaan monipuolista, osallistavaa, yllätyksellistä sekä vaikuttavaa ohjelmaa tai auta meitä tarjoamaan festivaalikävijöille ainutlaatuisia elämyksiä yhteistyökumppanina!

Vapaaehtoiset

Täytä hakemus tästä!

Talkoolaiseksi Mitäs Mitäs Mitäs -festivaaleille?

Mitäs Mitäs Mitäs ei ole vain viikonloppu festivaali vaan juhlat alkavat jo maanantaina kun sirkusteltan ensimmäiset kiilat lyödään maahan yhteisvoimin. Tervetuloa mukaan Mitästen hulvattomalle kesäleirille, jossa pääset tutkimaan ennakkoluulottomasti oman luovuutesi rajoja, puuhailemaan sydämesi kyllyydestä ja tutustumaan uusiin huikeisiin ystäviin. Talkoolaisena saat kokonaisvaltaisen elämyksen siitä, miltä tuntuu sykkiä festivaalin keskiössä. 

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta festivaalilla työskentelystä. Riittää, että olet motivoitunut tekemään yhdessä! Talkootehtäviä löytyy mm. somistuksen, rakentamisen, anniskelun ja lipunmyynnin osa-alueista.

Kysymyksissä ja huolissa auttaa vapaaehtoiskoordinaattori Jenna, jonka tavoitat osoitteesta mitastalkoolaiset (at) gmail.com

Yhteistyö-kumppanit

Onko yrityksesi kiinnostunut yhteistyöstä Mitäs Mitäs Mitäs -festivaalin kanssa?

Edellisenä vuotena Narvan Kyläpanimo loihti meille oman Erikoiskaljan, Go-Rento toimitti Mitäs-lammen suojelua varten luonnon raaka-aineista käsitöin tehtyjä palashampoita ja -saippuoita ja Holmen Coffee varmisti että festarikansa heräsi hyvän kahvin ääressä.

Yhteistyön laatu voikin olla  Mitäs Mitäs Mitäs -festivaalin kanssa moninaista tuotemyynnistä ja ohjelmatoteutuksista arvontoihin ja näkyvyyskampanjoihin saakka. Yhteistyökumppanuuksissa meille on tärkeää, että kumppanuussuhteet aidosti hyödyttävät molempia osapuolia ja että yhteistyökumppani jakaa saman arvopohjan kanssamme.

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse info (at) mitasmitasmitas.fi tai sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Myyjäksi

Myytkö hampusta tehtyjä paitoja, kokoon painettavia takeaway-mukeja, askarteletko luontoa pelastavia taskustögiksiä tai haluaisitko myydä omaa taidettasi Mitäksillä?  Hae meille myyjäksi!

Myyntipaikat valitaan tapahtumaan soveltuvuuden ja kokonaisuuden perusteella. Kävijämme arvostavat ekologisuutta, tukevat mielellään pienyrittäjiä sekä innostuvat ainutlaatuisista esineistä. Tuotteesi voikin olla jotain mikä pääsisi käyttöön jo heti festivaaleilla tai toisi iloa myös juhlien jälkeen.

Haku vuodelle 2024 on sulkeutunut ja olemme yhteydessä valittuihin toimijoihin viimeistään huhtikuun aikana.

Huom. Tämä haku ei ole tarkoitettu ruokamyyjille. Jos olet kiinnostunut ruokamyynnistä Mitäksillä laita suoraa sähköpostia osoitteeseen info (at) mitasmitasmitas.fi

 

Ohjelmisto

Installaatio, esitys, teos tai performanssi? Pelle Peloton -henkinen idea, joka tarvitsee alustan toteutukselle? 

Mitäs Mitäs Mitäs -festivaalilla on vapaita ohjelmapaikkoja poikkitaiteellisille pläjäyksille, koville bändeille, mielenkiintoisille tiedeprojekteille sekä muille aisteja kutitteleville akteille.

Ota meihin yhteyttä sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai suoraa sähköpostitse info (at) mitasmitasmitas.fi 

Liitäthän sähköpostiin mukaan kuvauksen ohjelmastasi, mahdolliset linkit ja mielellään kuvia/videon, jotta saamme tunnelmasta kiinni.

Kävijöiden oma ohjelma

Kannustamme myös vieraita esiintymään festarialueella, pitämään omia työpajoja ja ilmaisemaan itseään vapaasti. 

Aikaisempina vuosina Mitäksillä on järjestetty hyvänmielen satanistinen vesijumppa

Askartele oma juliste ja ripusta se Mitäksien infotaululle, valitse itsellesi sopiva nurkkaus ja toteuta! Festivaaleilta löytyy myös Avolava Open Stage, jossa festarivieraiden käytettävissä on soittimia ja pieni äänentoistojärjestelmä spontaaneja esiintymisiä varten. 

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita ja ohjelman voi vaikka keksiä kesken festivaalin.