fbpx Skip to content

Join Mitäs

Mitäs sinä haluaisit tehdä? Tule mukaan luomaan monipuolista, osallistavaa, yllätyksellistä sekä vaikuttavaa ohjelmaa!

Vapaaehtoiset

Talkoolaiseksi Mitäs Mitäs Mitäs -festivaaleille?

Kiinnostaako sinua astua Mitäksien kulisseihin ja tulla tekemään juhlaa, joka tarjoaa vierailleen mahdollisuuden tutkia ennakkoluulottomasti oman luovuutensa rajoja? Talkoolaisena saat kokonaisvaltaisen elämyksen siitä, miltä tuntuu sykkiä festivaalin keskiössä. 

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta festivaalilla työskentelystä. Riittää, että haluat olla aktiivinen ja tykkäät hyvistä jameista. Talkootehtäviä löytyy mm. somistuksen, rakentamisen, anniskelun ja purkamisen osa-alueista.

Käy täyttämässä hakemus ja klikkaa itsesi mukaan mestoille!

Vuoden 2022 Talkoolaishakemus

Yhteistyökumppanit

Onko yrityksesi kiinnostunut yhteistyöstä Mitäs Mitäs Mitäs -festivaalin kanssa?

Olemme kiinnostuneet tekemään yhteistyötä yritysten ja yhdistysten kanssa, jotka jakavat saman arvopohjan meidän kanssamme. Yhteistyökumppanuuksissa meille on tärkeää, että kumppanuussuhteet aidosti hyödyttävät molempia osapuolia. 

Yhteistyön laatu voi Mitäs Mitäs Mitäs -festivaalin kanssa olla moninaista. Aikaisempina vuosina olemme toteuttaneet yhteistyökumppaniemme kanssa mm. näkyvyyskampanjoita, arvontoja, tuotemyyntiä sekä ohjelmatoteutuksia. 

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse info (at) mitasmitasmitas.fi tai sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Ohjelmisto

Installaatio, esitys, teos tai performanssi? Pelle Peloton -henkinen idea, joka tarvitsee alustan toteutukselle? 

Mitäs Mitäs Mitäs -festivaalilla on vapaita ohjelmapaikkoja poikkitaiteellisille pläjäyksille, mielenkiintoisille tiedeprojekteille sekä muille aisteja kutitteleville akteille.

Ota meihin yhteyttä sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai suoraa sähköpostitse info (at) mitasmitasmitas.fi 

Liitäthän sähköpostiin mukaan kuvauksen ohjelmastasi, mahdolliset linkit ja mielellään kuvia/videon, jotta saamme tunnelmasta kiinni.

Kävijöiden oma ohjelma

Kannustamme myös vieraita esiintymään festarialueella, pitämään omia työpajoja ja ilmaisemaan itseään vapaasti. 

Askartele oma juliste ja ripusta se Mitäksien infotaululle, valitse itsellesi sopiva nurkkaus ja toteuta! Festivaaleilta löytyy myös Avolava Open Stage, jossa festarivieraiden käytettävissä on soittimia ja pieni äänentoistojärjestelmä spontaaneja esiintymisiä varten. 

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita ja ohjelman voi vaikka keksiä kesken festivaalin.