INFO

LIPUT

Ennakkoliput saatavilla yläreunan LIPUT-osiosta hintaan 35 €/päivä ja 60 €/koko viikonloppu.

Liput portilta 35 €/päivä ja 60 €/koko viikonloppu.

Huomaathan, että koko viikonlopun lippu on ainoa lipputyyppi, jolla pääsee alueelle myös festivaalisunnuntaina.

Ostettuasi ennakkolippuja verkkokaupasta, saat sähköpostiisi erillisen maksukuitin jokaisesta ostetusta lipusta. Kuitti toimii ennakkolippuna, joka vaihdetaan rannekkeeseen portilla QR-koodia vastaan.

Mitäkset on K18-festari, joten varauduthan todistamaan ikäsi.

MISSÄ & MITEN?

Mitästen osoite on Nuutajärventie 453, Urjala (Google Maps).

Paikalle on helppo saapua joka puolelta. Esimerkiksi Tampereelta pääsee paikalle vajaassa tunnissa, Turusta reilussa tunnissa ja Helsingistä parissa tunnissa. Kauempaakin tunneissa! Siedettävän matkan päästä tulevia suosittelemme ehdottomasti saapumaan polkupyörällä. Festivaalialueen läheltä tien varresta löytyy opastekylttejä, joten ei huolta, et eksy!

Tänäkin vuonna Mitäksille voi tulla festaribussin kyydillä. Tarkemmat tiedot festaribussien hinnoista ja aikatauluista julkaistaan piakkoin.

MAJOITTUMINEN

Festarilippu oikeuttaa ilmaiseen leiriytymismahdollisuuteen. Tullessasi pystytä siis oma telttasi leirintäalueelle, unohda turhan aikainen kotiinlähtö ja nauti meiningeistä pitkän kaavan mukaan!

Majoittuminen leirintäalueella hoituu kätevimmin omalla teltalla ja mikä parasta, leirintäalue sijaitsee tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä. Myös kulkupelin, jolla saavut paikalle, saat pysäköidä ilmaiseksi leirintäalueen viereiselle parkkialueelle.

NÄLKÄ & JANO

Mitäksillä on tarjolla herkullisia ruoka-annoksia (sis. kasvis ja vegaanivaihtoehdot), joiden saatavuus, hinta ja laatu ovat kohdallaan.

Tapahtumassa on anniskelupiste, jossa myydään perusvirvokkeiden lisäksi mm. pienpanimo-oluita ja Mitäs-cocktaileja. Koko festivaalialue on anniskelualuetta!

MUUT PALVELUT

Festivaalialueella palveluja voi maksaa kortilla. Suosittelemme kuitenkin myös käteisen varaamista mukaan mahdollisten tietoliikenneyhteysongelmien vuoksi.

Lähin käteisautomaatti ja ruokakaupat sijaitsevat n. 10 km päässä Urjalan keskustassa.

Tapahtuma-alueen kyljessä on lampi, johon festarikävijät voivat halutessaan pulahtaa.

Festarialueella lammen katveessa on sauna ja luonnonvesisuihku. Sauna on avoinna lauantaina ja sunnuntaina.

Festari- ja leirintäalueella on vapaasti käytettäviä juomavesipisteitä.

Matkapuhelimien akkuja voi ladata vartioidusti maksua vastaan infopisteessä portilla tai omalla vastuulla maksutta Downshiftissa.

Uiminen, saunominen, luonnonvesisuihku ja juomavesi ovat Mitäksillä ilmaisia.

Festivaaleilla ei ole tupakkatuotteiden myyntiä, joten jos tarvetta näille tuotteille on, varaa kyseisiä tuotteita riittävästi mukaan näihin juhliin.

TURVALLISUUS & SÄÄNNÖT

Festivaalin ikäraja on 18 vuotta.

Alueella on ensiaputeltta.

Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle ei ole sallittua.

Mahdollisten löytötavaroiden tiedustelu: info(a)mitasmitasmitas.fi tai 0405179953.

FESTIVAALIALUE

Yksinkertaistettu kartta Mitäs Mitäs Mitäs – alueesta.