fbpx Skip to content

Festari-info

Mitäs missä milloin? Ruoka, juoma, majoitus? Infot löydät täältä.


Festariliput, parkkiliput
& festaribussit

Festariliput

Pääset ostamaan liput tästä!

Hinta: 115 € / koko viikonloppu (3 päivää)

Päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin toukokuussa kun paljastamme päiväkohtaisen ohjelmiston.

Festivaalilippu sisältää ilmaisen leirinnän, mutta ei kuljetusta tai parkkipaikkaa. Tsekkaa alempaa bussi- ja parkkiliput!

Verkkokaupasta ostettu lippu lähetetään sähköpostiin. Ennakkolippu vaihdetaan portilla rannekkeeseen.

Mitäkset on K18-festari, joten varauduthan todistamaan ikäsi.

Lippujen maksaminen kulttuurieduilla

Festivaalilipun voi ostaa verkkokaupasta myös ePassin, Eazybreakin ja Smartumin kultuurimaksueduilla verkkomaksuna. Huom! Tee maksu meidän lippukauppamme kautta äläkä kulttuurietujen omien sovellusten.

Mikäli lippuja on portilla jäljellä, paikan päällä käyvät seuraavat kulttuurimaksut: Tyky -setelit ja Tyky-Online, ePassi-sovellus, Smartum-setelit ja -Smartum Saldo, Edenred-seteli ja -Edenred Virike -mobiilimaksu sekä Eazybreak-sovellus. Huom! Portilta osto kulttuurieduilla onnistuu vain, mikäli lippuja on jäljellä!

Lippuja ei voi vaihtaa eikä palauttaa.  Lippujen eteenpäin myyminen/ostaminen muaalta kuin Mitästen lippukaupasta omalla vastuulla. Lipun voi käyttää kuka tahansa, vaikka siinä olisi tilaajan nimi eikä nimenvaihtoa tarvita. 

Parkkiliput ja festaribussit

Festivaalibussilla pääsee Mitäs-maahan ja takaisin Helsingistä, Tampereelta ja Turusta.
Bussit lähtevät kohti Mitäs-maata perjantaina ja palaavat sunnuntaina.

Helsingin bussin lähtöpaikka: Mäntymäen kentältä, Olympiastadionin ja Oopperan välistä.
Tampereen bussin lähtöpaikka: Tampereen Keskustorilta Vanhan kirkon edestä
Turun bussin lähtöpaikka: Turun tuomiokirkon edustalta

Kaikki bussit lähtevät takaisin Mitäs-maasta sunnuntaina.

Bussiliput tulevat myyntiin myöhemmin keväällä 2024.

Parkkilipun hinta on 15€ / ajoneuvo. Parkkipaikka sijaitsee Mitäs-maan ulkopuolella, noin 300 metrin kävelymatkan päässä lippuportista.

Parkkilippu tarvitaan myös, mikäli saavut paikalle matkailuautolla. Matkailuautolla pääsee leiriytymään matkailuautoille varatulle paikalle. Matkailuautoille ei ole erillisiä palveluita (sähkö, tyhjennys yms) alueella. Matkailuautoksi luetaan matkailuautot, asuntovaunut ja pakettiautot.

Parkkiliput tulevat myyntiin myöhemmin keväällä 2024.

Sijanti & saapuminen

Mitästen osoite on Nuutajärventie 453, Urjala. Nuutajärvi sijaitsee kaiken keskiössä. Esimerkiksi Tampereelta pääsee paikalle vajaassa tunnissa, Turusta reilussa tunnissa ja Helsingistä parissa tunnissa.

Festareille voit saapua myös henkilö- tai matkailuautolla. Henkilöautojen parkkialueet sijaitsevat n. 300 metrin päässä festarialueesta ja matkailuautojen parkkialue festarialueen ja leirintäalueen läheisyydessä. Parkkiliput ovat ostettavissa lippukaupassamme 15€/ajoneuvo myöhemmin keväällä.

Mitäksille pääsee festaribussin kyydissä Tampereelta, Turusta ja Helsingistä. Festaribussiliput tulevat myöhemmin keväällä myyntiin ja ne löytyvät lippukaupastamme.

Majoittuminen

Festarilippu oikeuttaa ilmaiseen leirintään. Tullessasi pystytä siis telttasi leirintäalueelle, unohda turhan aikainen kotiinlähtö ja nauti meiningeistä pitkän kaavan mukaan!

Leirintäalueella voi majoittua kätevästi omalla teltalla, ja mikä parasta, leirintäalue sijaitsee tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä. Jätäthän paloturvallisuussyistä neljä metriä tyhjää tilaa telttojen väliin. Myös riippumaton ripustaminen leirintäalueen viereiseen metsään on mahdollista jokamiehen oikeudella. Järjestyksenvalvonta ulottuu kuitenkin vain leirintäalueelle.

Telttaillen.fi

Telttaillen.fi mahdollistaa astetta mukavamman festarikokemuksen valmiiksi pystytettyjen telttojen avulla! Telttavaihtoehtoja on kaksi: luksusteltta ja sirkusteltta.

Luksusteltat sisältävät sängyt peti- ja liinavaatteineen, yöpöydät / jakkarat, pöydän, naulakon, matot ja koristeet sekä tarvikekorin ja koodilukon telttaan. 

Early Bird: 390€ / teltta (2 hlö), lisäsänky 80€ / kpl
(Voimassa 31.5 saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää)
Later Bird: 490€ / (2hlö). lisäsänky 100€ / kpl

Sirkustelttaan mahtuu hyvin yöpymään n. 10 henkilöä omilla retkipatjoillaan ja makuupusseillaan, mutta lisähinnalla (40€/kpl) on mahdollista vuokrata retkisänkyjä.

Early Bird: 290€ / teltta (Voimassa 31.5 saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää)
Later Bird: 390€ / teltta

Pääset ostoksille tästä!

Matkailuautossa nukkuminen onnistuu näille varatulla alueilla ja vaatii parkkilipun ostamisen. Huomioithan, että pysäköintialueelle ei ole mahdollista turvallisuussyistä pystyttää nukkumiseen tarkoitettuja telttoja esimerkiksi matkailuauton kylkeen, vaan teltassa nukutaan leirintäalueella. 

Ruoka & juoma

Mitäksillä on tarjolla herkullisia ruoka-annoksia (sis. kasvis-, vegaani- ja gluteenittomat vaihtoehdot).

Tapahtumassa on anniskelupisteet, joissa myydään perusvirvokkeiden lisäksi mm. pienpanimo-oluita ja Mitäs-cocktaileja.

Koko festivaalialue on anniskelualuetta!

Muut palvelut

Festivaalialueella palveluja voi maksaa kortilla. Suosittelemme kuitenkin myös käteisen varaamista mukaan mahdollisten tietoliikenneyhteysongelmien vuoksi. Lähin käteisautomaatti ja ruokakaupat sijaitsevat n. 10 km:n päässä Urjalan keskustassa.

Tapahtuma-alueen kyljessä on lampi, johon festarikävijät voivat halutessaan pulahtaa.

Festarialueella puiden katveessa on sauna ja luonnonvesisuihku.

Festari- ja leirintäalueella on vapaasti käytettäviä juomavesipisteitä. Uiminen, saunominen, luonnonvesisuihku ja juomavesi ovat Mitäksillä ilmaisia.

Matkapuhelimien akkuja voi ladata infopisteessä pisteen aukioloaikoina. 

Festivaaleilla ei ole tupakkatuotteiden myyntiä, joten jos tarvetta niille on, varaa kyseisiä tuotteita riittävästi mukaan näihin juhliin.

Turvallisuus & säännöt

Festivaalin ikäraja on 18 vuotta. Varaudu todistamaan ikäsi alueen portilla.

Alueella on SPR:n ensiaputeltta ja järjestyksenvalvojat ovat paikalla takaamassa turvallisen juhlan mitäsläisille. SPR:n teltalta löytyy seksuaalisen häirinnän yhdyshenkilön koulutuksen käynyt henkilö.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Uudet yhteistyökumppanimme tarjoavat festarihälinän keskellä rauhoittumistilan, ja Awareness-tiimi kiertää alueella varmistamassa iloisen juhlan tunnelmaa. 

Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle ei ole sallittua.

Turvallisemman tilan periaatteet

Mitäkset ovat ensisijaisesti juhlat. Hyvissä juhlissa kaikki vieraat ovat tervetulleita, heitä kohdellaan kunnioittavasti ja yhdenvertaisesti eikä ketään jätetä ulkopuolelle.

– Monipuolisen ohjelmiston lisäksi kunnolliset juhlavieraat kunnioittavat myös toistensa monimuotoisuutta sekä antavat toistensa erilaisuuden parantaa juhlatunnelmaa. Vaikka toinen tanssisi eri rummun tahtiin tai pukeutuisi juhliin eri tavalla kuin muut, tällä festivaalilla kaikilla on yhtäläinen oikeus juhlia.

– Ennennäkemättömien esiintyjien esittelytekstit saattavat kuulostaa omaan korvaan ensin oudoilta, mutta esiintyjillä on kuitenkin ollut tapana voittaa vieraat puolelleen. Kohtaathan myös muut vieraat samalla ennakkoluulottomuudella ja lämmöllä!

– Hyvät juhlat ovat loistava mahdollisuus löytää uusia ystäviä. Tutustuessa muihin vieraisiin on hyvän etiketin mukaista omata hyvät käytöstavat ja kunnioittaa toisen fyysistä koskemattomuutta. Toisen kohtaaminen ihmisenä ja kaunis kehu ovat moninkertaisesti parempi tapa lähestyä kiinnostuksen kohdetta kuin läppäisy takamukselle.

– Juhlissa sattuu ja tapahtuu, joten jos huomaat häiriökäyttäytymistä tai toinen juhlija näyttää tarvitsevan apua, autathan hädän tullen tai otat yhteyttä lähimpään Awarness-tiimin jäseneen, järjestyksenvalvojaan, henkilökuntaan tai ensiaputelttaan.

– Mikäli festivaalihumussa tapahtuu törttöilyä, pyydä ja anna anteeksi. Todellista rohkeutta vaatii oppiminen ja anteeksipyytäminen, jonka jälkeen takaisin juhlatunnelmaan pääseminen on helpompaa kaikille.

 

Voit antaa palautetta tai ilmoittaa kohtaamastasi häiriötilanteesta tällä lomakkeella.

Kulttuurialan akkreditointi

Kulttuurialan akkreditointi on tarkoitettu Mitäksille työskentelemään tuleville, esiintyjien ulkopuolisille kulttuurialan edustajille.

Akkreditointi tapahtuu lähettämällä lyhyt viesti osoitteeseen info (at) mitasmitasmitas.fi. Mainitse viestin otsikossa sanat ”Kulttuurialan akkreditointi”.

Esittele viestissä itsesi ja kerro lyhyesti, miksi haet akkreditointia Mitäksille, milloin saavut ja milloin lähdet.

Olemme kaikkiin hyväksytyn akkreditointipäätöksen saaneisiin henkilöihin yhteydessä ennen festivaalia. Jos akkreditointipäätös hyväksytään, sisään pääsee kertomalla nimensä ja edustamansa tahon.

Median edustaja, katso ohjeet median akkreditointiin Medialle-sivulta!

Löytötavarat

Löytötavarat toimitetaan infopisteelle.