fbpx Skip to content

Festari-info

Mitäs missä milloin? Ruokaa, juomaa, missä majoittua? Infot löydät täältä.​

Festariliput

Jos festivaali joudutaan perumaan, festarilipun, bussilipun ja parkkilipun voi käyttää Mitäksillä 2022 tai näistä lipuista voi lunastaa rahansa takaisin.

Festariliput

Ennakkoliput saatavilla yläreunan Osta liput -osiosta 2.7. saakka hintaan 60 €/ koko viikonloppu. 3.7. alkaen koko viikonlopun lippu kustantaa 70 €.

Huom! Koko viikonlopun lippu on ainoa lipputyyppi, jolla pääsee alueelle myös festivaalisunnuntaina. Yhden päivän liput tulevat myyntiin 3.7. hintaan 40 €/ päivä (pe tai la).

Verkkokaupasta ostettu lippu lähetetään sähköpostiin. Ennakkolippu vaihdetaan portilla rannekkeeseen QR-koodia vastaan.

Mitäkset on K18-festari, joten varauduthan todistamaan ikäsi.

Parkkiliput ja festaribussit

Auton parkkeeraat koko viikonlopun ajaksi festarialueen välittömään läheisyyteen 10 eurolla. Parkkiliput myynnissä verkkokaupassamme.

Festaribussiliput nyt myynnissä! Bussit ajelevat festarialueelle perjantaina 16.7. Helsingistä, Tampereelta ja Turusta ja lähtevät takaisin sunnuntaina 18.7. klo 17.

Helsinki: lähtö Kiasman edestä klo 15.30. Matka-aika n. 2 tuntia.

Tampere: lähtö Keskustorilta Vanhan kirkon edestä klo 16.30. Marka-aika n. tunti.

Turku: lähtö Tuomiokirkon edustalta klo 16. Matka-aika n. 1 h 15 min.

T-paidat

Varustaudu festariin Pure Wasten 100-prosenttisesti kierrätysmateriaalista valmistetulla Mitäs-paidalla. Paidat löydät verkkokaupastamme.

Sijanti & saapuminen

Mitästen osoite on Nuutajärventie 453, Urjala  (Google Maps).

Nuutajärvi sijaitsee kaiken keskiössä. Esimerkiksi Tampereelta pääsee paikalle vajaassa tunnissa, Turusta reilussa tunnissa ja Helsingistä parissa tunnissa. Kauempaakin tunneissa!

Tänäkin vuonna Mitäksille voi tulla festaribussin kyydissä Tampereelta, Turusta ja Helsingistä. Festaribussiliput ovat myynnissä lippukaupassamme.

Festareille voit saapua myös omalla, kaverin tai naapurin Penan autolla. Parkkipaikka festarialueen välittömässä läheisyydessä kustantaa 10 e/ auto. Voit ostaa parkkilipun portilta, mutta helpointa ja nopeinta se on ostaa jo ennakkoon lippukaupasta.

Polkupyörällä ja kävellen saapuminen on ilmaista ja virkistävää kuntoilua. 

Majoittuminen

Festarilippu oikeuttaa ilmaiseen leirintään. Tullessasi pystytä siis telttasi leirintäalueelle, unohda turhan aikainen kotiinlähtö ja nauti meiningeistä pitkän kaavan mukaan!

Majoittuminen leirintäalueella hoituu kätevimmin omalla teltalla ja mikä parasta, leirintäalue sijaitsee tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä. Myös riippumaton ripustaminen leirintäalueen viereiseen metsään on mahdollista jokamiehen oikeudella. 

Järjestyksenvalvonta ulottuu vain leirintäalueelle.

Nälkä & jano

Mitäksillä on tarjolla herkullisia ruoka-annoksia (sis. kasvis ja vegaanivaihtoehdot).

Tapahtumassa on kaksi anniskelupistettä, Barpaali ja Ullan baari 3000, joissa myydään perusvirvokkeiden lisäksi mm. pienpanimo-oluita ja Mitäs-cocktaileja.

Koko festivaalialue on anniskelualuetta!

Muut palvelut

Festivaalialueella palveluja voi maksaa kortilla. Suosittelemme kuitenkin myös käteisen varaamista mukaan mahdollisten tietoliikenneyhteysongelmien vuoksi. Lähin käteisautomaatti ja ruokakaupat sijaitsevat n. 10 km päässä Urjalan keskustassa.

Tapahtuma-alueen kyljessä on lampi, johon festarikävijät voivat halutessaan pulahtaa.

Festarialueella lammen katveessa on sauna ja luonnonvesisuihku. Sauna on avoinna lauantaina ja sunnuntaina.

Festari- ja leirintäalueella on vapaasti käytettäviä juomavesipisteitä.

Matkapuhelimien akkuja voi ladata vartioidusti maksua vastaan infopisteessä portilla pisteen aukioloaikoina tai omalla vastuulla maksutta Downshiftissa.

Uiminen, saunominen, luonnonvesisuihku ja juomavesi ovat Mitäksillä ilmaisia. Festivaaleilla ei ole tupakkatuotteiden myyntiä, joten jos tarvetta niille on, varaa kyseisiä tuotteita riittävästi mukaan näihin juhliin.  

Turvallisuus & säännöt

Festivaalin ikäraja on 18 vuotta. Varaudu todistamaan ikäsi.

Alueella on SPR:n ensiaputeltta.

Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle ei ole sallittua.

Seuraamme aktiivisesti koronatilannetta ja noudatamme viranomaismääräyksiä. Luodaan yhdessä turvallinen festivaalikokemus.

Löytötavarat

Mahdollisten löytötavaroiden tiedustelu: info(a)mitasmitasmitas.fi tai 0405179953.

Kulttuurialan akkreditointi

Kulttuurialan akkreditointi on tarkoitettu Mitäksille työskentelemään tuleville, esiintyjien ulkopuolisille kulttuurialan edustajille.

Akkreditointi tapahtuu lähettämällä lyhyt viesti osoitteeseen info@mitasmitasmitas.fi. Mainitse viestin otsikossa sanat ”Kulttuurialan akkreditointi”.

Esittele viestissä itsesi ja kerro lyhyesti, miksi haet akkreditointia Mitäksille, milloin saavut ja milloin lähdet.

Olemme kaikkiin hyväksytyn akkreditointipäätöksen saaneisiin henkilöihin yhteydessä ennen festivaalia. Jos akkreditointipäätös hyväksytään, sisään pääsee kertomalla nimensä ja edustamansa tahon.

Median edustaja, katso ohjeet median akkreditointiin Medialle-sivulta!