fbpx Skip to content

Miia Magia ja viisi muuta elektronisen musiikin artistia lisätty Mitäs Mitäs Mitäs -festivaalin ohjelmistoon!

Mitäs Mitäs Mitäs -festivaali yhdistää voimansa saksalaisen tapahtumajärjestäjän kanssa ja ulkomailta Nuutajärven kauniiseen maalaismaisemaan saapuvat artistit ovat nyt julki. Yksi artisti joutui perumaan esiintymisensä ja tilalla Miia Magia.

smile.

Saksalaisessa underground skenessä 2021 matkansa aloittanut smile. on sarja tapahtumia ystäviltä ystäville, joka yhdistää upeat soundit ja hymyilevät tanssijat oli kyse sitten juhlista kirpputorilla, stadionilla tai maissipellolla. Avainelementteinä toimii jytisevä elektroninen musiikki, euforia sekä kaikkensa antaminen tanssilattialle. Smile. haluaa yksinkertaisesti tehdä mahdottomaksi olla nostamatta käsiä ilmaan ja juhlia elämää upean yhteisön kanssa.

Smile. valloittaa sunnuntaina Mitäs Mitäs Mitäs -festivaalin Varjo-lavan omalla artistikattauksellaan: Anna ReinhardEveLevin LattenkampMischeel Amar ja Pascal Fischer.

Artistit tulevat tarjoilemaan mm. elektropoppia, euforista trancea, housea kaikissa muodoissaan (deep, soulful, garage, progressive, minimal, groove, afro-, funky ja tech house), discoa ja tietysti teknoa.

Miia Magia saapuu Mitäksille!

Valitettavasti Lil Tony ei pääse tanssittamaan Mitäs-maan yleisöä. Taitava Miia Magia soittaa hänen tilallaan perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Miia Magia on tunnettu yhtenä uraauurtavista naisartisteista suomalaisessa klubimaailmassa. Puhdas rakkaus musiikkiin ja levyjen kerääminen johdatti hänet 90-luvun brittiläisen vaihtoehtorockin ja 00-luvun nu discon & housen läpi nykyajan klassisen deep housen ja teknon maailmaan.

Levyjen soittaminen ympäri Suomen, juhlien järjestäminen ja työskentely legendaarisilla Helsingin klubeilla, kuten Semifinal, mbar ja DTM, teki hänestä vahvan hahmon LGBTQ+ -skenessä. Hän on johtanut useampaa Helsinki Pride -kulkuetta vuosia peräkkäin ja kutsuja on satanut jatkuvasti Viroon, Espanjaan ja Ruotsiin soittamaan hänen suosikkiartistiensa kanssa (Axel Boman, Cari Lekebusch, DJ Hell, Sister Bliss, Proteus, Orion ja Roberto Rodriguez).

Mitäs-brunssi pelastaa festarilauantain aamun!

Perinteeksi muodostunut Mitäs-brunssi järjestetään Nuutajärven Lasikylässä Pruuki Bistrossa festarilauantaina 13.7. kello 11.00-15.00.

Brunssi-liput löytyvät Mitästen lippukaupasta hintaan 30€

Ilmainen sukkulabussi kuljettaa lauantaina festarivieraita Suomen vanhimpaan lasikylään, jossa brunssin jälkeen voi nauttia taidenäyttelyistä ja vierailla paikallisissa puodeissa.

 

Nappaa vinkit täydelliseen iltapäivään Nuutajärven Lasikylässä:

  • Sukella Nuutajärven ja lasinvalmistuksen historiaan Nuutajärven lasimuseo Prykärissä. Nuutajärven museo on lasitaiteilija, professori Kaj Franckin suunnittelema kokonaistaideteos ja se sisältää kattavan kokoelman Nuutajärvellä valmistettua lasiesineistöä 1800-luvulta näihin päiviin asti.
  • Ihastele Oiva Toikan ikonisia lasilintuja Lintukoto-näyttelyssä. Alkujaan Nuutajärvellä syntyneiden ja siellä yli neljänkymmenen vuoden ajan puhallettujen lintujen kotipesä valmistuu juuri ennen Mitäksiä.
  • Tutustu lasinpuhallukseen! Alma Jantusen ja Johannes Rantasalon vuonna 1999 perustama Lasisirkus valmistaa taidelasia perinteisesti käsityönä puhaltamalla ja Takolasissa lasinpuhaltaja Otto Koivuranta ja seppämestari Antti Kuikka valmistaa taide-esineitä sepäntyön menetelmin ja lasinpuhallustekniikoin kierrätyslasista. Jos uskaltaudut putiikkiin niin Takolasi tarjoaa myös lasinpuhallus- ja taontaelämyksiä.
  • Ainutlaatuisten matkamuistojen etsijöiden kannattaa ottaa kukkaro mukaan sillä Nuutajärvi Shop on yhteismyymälä, jossa on kattava valikoima Nuutajärvellä valmistettuja tuotteita eri materiaaleista.

Festivaalin ohjelmisto sisältää tänäkin kesänä monipuolisesti taidetta, uutta musiikkia ja vaihtoehtokulttuurin ilmiöitä. Yhdeksännet Mitäkset järjestetään Urjalan Nuutajärvellä 12.-14.7.2024.