fbpx Skip to content

Lisää nimiä ohjelmistoon!

Lisää nimiä ohjelmistoon: Inariveljet ja Joy Duran!

Inariveljet syntyi Joose Keskitalo & Kolmas Maailmanpalo -yhtyeen tutkimusretkistä varhaiseen kansanmusiikkin reilu kymmenen vuotta sitten. Tällöin uusi yhtye tuli tunnetuksi kansanmusiikin päivittäjänä ja sen soundi yhdisteli sulavasti tantramaista kansanlaulua, afrikka bluesia ja karjalan kaikuja.

Vuonna 2024 Inariveljet jatkaa tauon jälkeen uudistuneella kokoonpanolla. Mukaan on liittynyt kolmea siskoa; Jenni Hanikka, Mirja Hanikka ja Iida Tallqvist laulamaan sekä basistiksi Juho Kalliolahti. Kesäkuussa julkaistu Eeppiset pajot -albumi on keitos rockia, kansanmusiikkia, funkya ja psykedeelistä rytmimusiikkia, joka porisee kuin afrikkalainen pata karjalan töllissä. Keitosta tarjoillaan lauantaina kahden aikoihin Beach Pleasella.

Joy Duran, joka on tunnettu Savu-yhtyeen solistina, avaa perjantaina Mitäs-maan rantalavan soololla. Hän soittaa indie folkrockia, jonka juuret imevät inspiraatiota Arkansasin vuorijonoista ja Suomen tuhansista järvistä.

Joy Duran kuvaa musiikissaan elämää ja sen monia seikkailuja, joten kuka olisikaan parempi toivottamaan festarivieraat tervetulleeksi viikonlopun seikkailuun.

Julkaistuihin artisteihin voi tutustua lisää Mitäs Mitäs Mitäs -festivaalin kotisivuilla.

Yhdeksäs Mitäs Mitäs Mitäs -festivaali järjestetään Nuutajärvellä Urjalassa 12.-14.07.2024.