fbpx Skip to content

Loppuunmyyty Mitäs Mitäs Mitäs 2021 kiittää!

Haluamme kiittää Mitäs-tiimiä, talkoolaisia, artisteja ja ohjelman tekijöitä, yhteistyökumppaneita, sponsoreita sekä ennen kaikkea kävijöitä.

Kysyimme järjestyksenvalvojalta jossain vaiheessa lauantaiyönä, onko Mitäksillä ollut järjestyshäiriöitä. Järkkäri: ”Pyh, täällähän on pelkkää rakkautta!”

Festivaalin ilmapiirin määrittää pitkälti siellä oleva yleisö. Viikonlopun ajan Mitäs-maassa vallitsi lämmin, rento ja yhteisöllinen tunnelma, joka on teidän, festarivieraiden, ansiota. ❤️ Viikonlopun aikana paikalla vieraili 3000 kävijää, mutta luonto oli jätetty siistiin kuntoon, kiitos!

Kiitos myös spontaanisti ohjelmaa luoneille! Mm. Hyvän mielen satanistinen vesijumppa, tissi-flashmob, sirkkapiste, avaruusrunot ja lukuisat Avolava Open Stagen musiikkiesitykset olivat tärkeä osa Mitästen ohjelmaa. Meistä on hienoa, että yleisö loi myös itse ohjelmaa ja osallistui aktiivisesti!

Viime viikonlopusta seonneena laitoimme myyntiin 200 kpl early bird -hintaisia lippuja, joita saa lunastaa ensi viikon keskiviikkoon 28.7. asti. Mitäs Mitäs Mitäs 7 juhlitaan 15.-17.7.2022!

Verkkokauppaan →