fbpx Skip to content

Mitäs Mitäs Mitäs -festivaali julkaisi loput esiintyjät ja päiväkohtaisen ohjelman

Vaihtoehtokulttuuria tarjoilevan Mitäs Mitäs Mitäs -festivaalin ohjelmisto on nyt valmis! Mitäkset tarjoilee tänä vuonna Suomen tunnetuimpia elektronisen musiikin DJ:itä, vaihtoehtomusiikkia, työpajoja sekä laajan taideohjelmiston.

Kesällä Mitäksillä nähdään liki 100 eri esitystä tai työpajaa viidellä eri esiintymisalueella

Perjantaina julkaistuihin uusiin esiintyjiin sisältyy Maan Tomu, Juppe, Hertsi putos kyydistä, Allumelankolia, Folkyjkä & Kuntoutujat, Imatra Riddim sekä Radio Tonic.

Elektronisen musan puolelta uusia vahvistuksia ovat DJ hapan korppu, Svampyr, Jesper Aisti sekä DJ Matti Oskari Bohm.

Uudet esiintyjät muissa taidemuodoissa: Sirkus Supina sekä Mitäs Croquis.

Työpajaohjelmistoon saatiin vahvistuksia Renegade Braunin vetämän Komba-työpajasta, joka on terapeuttinen liikemeditaatio- sekä kommunikaatioharjoitus. Sunnuntaille saimme Ia Hyttisen ja Ninnu Koskenalhon vetämän kahvityöpajan, jossa kävijät voivat itse valmistaa kahvinsa uuttomenetelmällä.

Kevään aikana julkaisemme vielä muutamia lisäyksiä ohjelmistoon, mm. Mitäs-kinon elokuvat ja festivaalin puheohjelman. Viiden esiintymisalueen lisäksi alueelta löytyy yksi esiintymislava, Avolava Open Stage, joka on varattu tuttuun tapaan kävijöiden omalle ohjelmistolle. Avolavalla on käytössä yleisimmät bändisoittimet ilman rumpusettiä sekä äänentoisto. Avolava ei tunne taiteessa rajoja ja siellä ollaan vuosien saatossa nähty kaikkea avaruusrunoista freestyle-räppiin ja cover-vedoista improjameihin.

Tutustu tarkemmin koko ohjelmistoon tästä!

Mitäs Mitäs Mitäs -festivaalin kaikki lipputyypit ja festaribussiliput ovat nyt myynnissä!
3 päivän lippu festivaalille: 95€
Pe- ja la-lippu: 50€
Su-lippu: 30€

Kaikkien festivaalilipputyyppien hinnat nousevat 10 eurolla kesäkuun lopussa.

Paikalle kulkevat festaribussit Helsingistä, Tampereelta ja Turusta. Saatavilla on useampia lähtöaikoja.

Mitäksien sivut somessa:
Instagram @mitasmitasmitas
Facebook Mitäs Mitäs Mitäs -festivaali
TikTok @mitasmitasmitas

Mitäs Mitäs Mitäs -festivaali on ennakkoluuloton ja rajoja rikkova taiteiden juhla, joka järjestetään kahdeksatta kertaa 14.-16.7.2023 Urjalan Nuutajärvellä. Ohjelmasisällössä korostuu erityisesti monipuolisuus: vaihtoehtomusiikin ja elektronisen musiikin lisäksi festivaaleilla on laaja työpajaohjelmisto sekä monitaideohjelmisto, johon sisältyy sirkusta, teatteria, elokuvia, performansseja ja installaatioita.