fbpx Skip to content

Mitäs Mitäs Mitäs järjestää toukokuussa 2023 ennakkotapahtumat Helsingissä ja Tampereella

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Mitäs Mitäs Mitäs -festivaali toivottaa kevään ja kesän tervetulleeksi tarjoamalla 6.5. Helsingissä ja 12.5. Tampereella pulahdukset festivaalitunnelmaan ennakkotapahtumien muodossa. Tapahtumien ohjelmistoon sisältyy vaihtoehtomusiikkia, taideohjelmaa, osallistavuutta sekä elektronisen musiikin DJ:iden siivittämät juhlat. 

 

Kevätuhri 6.5.2023, Helsinki, Teurastamo
Kevätuhri on kutsu kevään siristyttävän neonvihreyden vastaanottoon. Tapahtumassa yhdistyy valon lisääntymisen raadollisuus, joka selätetään yhdessä ja astutaan yön mittaiselle matkalle kohti kevään syleilevää väriloistoa.

Kevätuhri on Mitäs Mitäs Mitäs -festivaalin ennakkotapahtuma, joka tarjoilee mielenkiintoista vaihtoehtomusiikkia, taideohjelmaa ja elektronisen musiikin sävyttämät juhlat Helsingin Teurastamolla.

Live-ohjelmistoon sisältyy triphop-vaikutteista taide-pop-musaa soittava Kolibre, kansainvälisissä medioissa kovia arvioita niittänyt, jazzia ja teknoa yhdistelevä duo Aki Himanen & Aleksi Kinnunen sekä harmonikansoittoa ja elektroa yhdistelevä Antti Paalanen.

Teknopainotteisesta DJ-ohjelmistosta vastaavat Antti Salonen, Jeku (LIVE) sekä Suski.

Tapahtumassa nähdään myös Tinttu Henttosen ja Milkan Shibari-sidontaesitys, sirkustaidetta sekä osallistavaa ohjelmaa. Lisätietoja löytyy Mitäksien some-kanavilta huhtikuun aikana. Ennen tapahtuman alkua (18-20) kävijät voivat lisämaksusta osallistua köysitaiteilija Tinttu Henttosen pitämään Shibari-sidontatyöpajaan.

 

MITÄS X SWÄG 12.5.2023, Tampere, Vanha muovitehdas
Mitäs Mitäs Mitäs ja SWÄG järjestää yhteistyössä festivaalin ennakkotapahtuman Hiedanrannassa vanhan muovitehtaan tiloissa.

Illan ja yön aikana tarjolla on vaihtoehtomusiikkia, elektronisen musiikin DJ:itä, videotaidetta, glitteriä, mystiikkaa ja osallistavaa ohjelmaa.

Alkuillan ohjelmistoon sisältyy 2023 Teosto-palkintoehdokkaanakin oleva, epäselvää räppiä kokeellisten taustojen päälle vetävä Draama-Helmi, omintakeisista lyriikoistaan tunnettu sanataiteilija/rap-artisti Dxxxa D ja 80-luvun scifistä ja populaarikulttuurista ammentava syntetisaattoriduo Sekret Teknik.

Elektronisen musiikin ohjelmistoon sisältyy DJ Ender, KeFF (LIVE), Joonas Aleksi (LIVE), DrS B2B PdLc ja Peik. Ohjelmisto täydentyy huhtikuun aikana.

Video- ja valotaiteesta vastaavat VJ:t Hallilan Zorro, KeFF, Yu-Hsuan Yao, Mikrovision, Bloomin Visuals ja Swäg visual corpses.

 

 

Mitäs Mitäs Mitäs julkisti myös hetki sitten lisää esiintyjä kesän festivaaleille!

Kahdeksas Mitäs Mitäs Mitäs -festivaali järjestetään Urjalan Nuutajärvellä 14.-16.7.2023.

 

Seuraa meitä somessa
@mitasmitasmitas (IG)
@mitasmitasmitas (FB)

 

Liput
3 päivän lippu festivaalille: 85€
Tampereen ja Helsingin ennakkotapahtumien liput: 20€
Lippukauppaan!

Mitäs Mitäs Mitäs julkaisee toukokuussa lisää esiintyjiä.
Yhden päivän lipputyypit (pe, la ja su), parkkiliput ja bussiliput (HKI, TRE, TKU) tulevat myyntiin toukokuussa.