fbpx Skip to content

Ennakkolippujen myynti päättyy 18.3.2022!

Mitäs Mitäs Mitäs 7 -festivaalin ennakkoliput ovat myynnissä 65 euron hintaan 18.3. asti, jonka jälkeen lippujen hinnat nousevat 75:ään euroon. Myynnissä olevat ennakkoliput ovat viikonloppulippuja. Myöhemmin keväällä myyntiin tulee myös rajoitettu erä päiväkohtaisia lippuja (pe & la). Viikonloppulippu on ainoa lipputyyppi, jolla pääsee alueelle myös festivaalisunnuntaina.

Mitäksien ensimmäiset esiintyjät julkistettiin tammikuussa. Julkistukseen kuului bändejä eri genreistä, DJ-pöydän takaa juhlista huolehtivia nimiä sekä osa Mitäksien monipuolisesta monitaideohjelmistosta. Tulevana kesänä nähdään mm. PMMP:tä ja Ismo Alankoa tuottanut Jori Sjöroos, Ylen 95-vuotissynttärispektaakkelissa esiintynyt Detalji ja Helsingin klubiskenestä tuttu DJ Emma Valtonen. Ulkomailta Mitäksille saapuvien esiintyjien joukossa nähdään puolestaan avantgarde-pop-artisti Sturle Dagsland (NO) sekä DJ The Hermit (SI).

Seuraava ohjelmajulkistus tehdään 18.3., jolloin ennakkolippujen myynti myös loppuu. Seuraava ohjelmajulkistus sisältää musiikki- ja monitaideohjelmiston lisäksi myös osallistavaa ohjelmaa, kuten työpajoja.

Talkoolaishaku on nyt myös auki! Lisätietoa talkootehtävistä ja talkoohausta löytyy Join Mitäs -sivulta. Talkoolaisuus on loistava tapa päästä osalliseksi festivaalin rakentumiseen ja liittymään osaksi Mitäs-yhteisöä. Vuoroja löytyy koko festivaaliviikolta ja tehtäviä löytyy mm. rakentamisen, somistuksen, anniskelun ja purkamisen osa-alueilta. Join Mitäs -sivulta löytyy myös tietoa ohjelmistohausta ja yhteistyökumppanuuksista.

Join Mitäs →

Seuraa Mitäksien tapahtumia:

Facebook

Instagram