fbpx Skip to content

Mitäs Mitäs Mitäs 7:n ensimmäiset artistikiinnitykset kesälle 2022 julkistettu ja liput nyt myynnissä

Mitäs Mitäs Mitäs 7 juhlitaan 15.-17.7.2022 Urjalan Nuutajärvellä ja ennakkoliput ovat nyt myynnissä. Lavalle nousevat muun muassa suomen tunnetuimpien tuottajien joukkoon kuuluva muusikko Jori Sjöroos, norjalainen multi-instrumentalisti Sturle Dagsland ja elektronisen musiikin tuottaja ja laulaja-lauluntekijä Detalji. Elektronisen musiikin ohjelma tuplaantuu uuden esiintymistilan myötä ja nyt sekä tekno että psykedeelinen trance soi Mitäs-maassa läpi viikonlopun. Viime vuonna loppuunmyyty festivaali tarjoaa entiseen tapaan rennossa ympäristössä yllätykselliset juhlat, joihin sisältyy taidetta, työpajoja sekä musiikkia tyylilajiin katsomatta.

Mitäs-artistien joukossa nähdään tänäkin vuonna musiikkimaailman kiinnostavia tulokkaita ja tuntemattomampia timantteja. Eräs juuri julkaistuista artisteista Jori Sjöroos on useamman genren kotimainen säveltäjä, tuottaja, lauluntekijä ja taiteilija. Sjöroosin uusin albumi on pysäyttävä yhdistelmä elektroa, grimea, teknoa ja poppia luoden kiehtovan kokonaisuuden eri äänillä ja persoonilla. Sturle Dagsland on vanginnut yleisön huomion ympäri maailmaa villillä ja uniikilla tyylillään, jossa unelmamatkailija tasapainoilee avantgarden popin, psykedelian ja elektronisten maisemien välillä. Femmagaalan Vuoden elektroninen artisti-palkinnolla 2019 sekä YleX-kanavan 2019 Läpimurtolistauksella palkittu Detalji sekoittelee Mitäksillä elementtejä trancesta, 90-luvun teknosta ja modernista popmusiikista.

Viisihenkinen Mary Ann Hawkins saapuu Mitäksille uunituoreen albumin kera, joka julkaistaan keväällä 2022. Mitäksille saapuu myös Maa ilmasta, joka on niittänyt kovia arvioita albumijulkaisullaan. DJ-pöydän taakse kiipeävät Helsingin yöelämästä tuttu Emma Valtonen, Slovenialais-makedonialainen The Hermit, Kurkipotku, Luomuhappo ja suomisaundin kolmatta sukupolvea edustava Suomies.

Tänä vuonna festivaalivieraat pääsevät kokemaan ja kokeilemaan uusia taiteen muotoja laajemman monitaideohjelmiston ja työpajojen parissa. Elektronisen musiikin ystäviä hellitään uudella konemusiikkiin keskittyvällä esiintymisalueella. Festivaalien visuaalisessa ilmeessä nähdään tamperelaisen NeoElementin kädenjäljet ryhmän luodessa kokonaisvaltaisen visuaalisen elämyksen uudelle elektronisen musiikkiin keskittyneelle lavalle ja monitaideryhmä Recover Laboratory luo immersiivisiä taidekokemuksia Mitäs-maahan.

Lisää artistikiinnityksiä julkaistaan kevään aikana runsaasti! Luvassa on aiempaa enemmän kävijöitä haastavia ohjelmanumeroita ja kokeellisempaa ohjelmaa kuin aiemmin.

Ennakkoliput Mitäs Mitäs Mitäs 7-festivaaleille ovat myynnissä 65 euron hintaan (koko viikonloppu). Lippujen hinta nousee 18.3. jonka jälkeen pe–su-lippu kustantaa 75 €. Yhden päivän liput (pe & la) tulevat myyntiin myöhemmin. Koko viikonlopun lippu on ainoa lipputyyppi, jolla pääsee alueelle myös festivaalisunnuntaina. Huomioithan lippua ostaessasi, että kulttuuri- ja tapahtuma-alan pelisäännöt voivat milloin tahansa muuttua tavalla, joka voi estää tapahtuman toteutumisen tai rajata ihmisten pääsyä tapahtumaan.

Osta liput →

Seuraa Mitäs tapahtuu:

Facebook

Instagram